Ocazii speciale si petreceri

Zilele de nastere aduc pe langa multe cadouri si multa bataie de cap. Daca e ziua copilului trebuie sa gasiti o locatie, ce mancare dati invitatilor, de unde comandati tortul, sigur ati uitat de lumanari, spatele va doare de la caratul sucului si of….aparatul de fotografiat e acasa pe masa. De acum incolo un singur telefon rezolva tot pentru ca pozele de la ziua copilului sa nu ramana in telefon.

Daca ocazia speciala nu este o zi de nastere, ea tot speciala se numeste, iar stressul este acelasi, poate chiar mai mare. Momentele unice risca sa se piarda, sa nu fie vazute, umbrite fiind.

Zile de nastere

Luciana si Ovidiu- o sesiune dupa cununia civila

Luciana si Ovidiu au solicitat o sesiune foto dupa cununia civila. Am decis sa folosim florile expuse in centrul orasului pentru a ramane ceva intiparit din momentul acesta frumos.

Oana, Anca si Andreea in lanul de grau

Am pornit in cautarea macilor. Era o dorinta de a mea de a face o sesiune foto in lanul de maci. Nu a fost sa fie, trecuse vremea lor. Au lasat in urma lor un frumos lan de grau…si o lumina superba de apus. Prindeam ora de aur, respectam proportia de aur cu 3 fete… Citește în continuare Oana, Anca si Andreea in lanul de grau