Corporate

Evenimentele sunt momente din viata companiei. De prea multe ori ele trec neobservate si raman uitate in deselereul firmei, cel pe care toata lumea il foloseste in modul auto. Acelasi aparat chinuit de toata lumea, in care fiecare incearca sa isi exprime talentul pozand cate o sticla sau o multime…din spate.

Un fotograf va prinde momentele interesante din eveniment, find acolo special cu acest scop. Toti colegii vor primi acelasi grad de atentie, fotograful va fi mereu „pe faza” sa „prinda” momentele. Iar apoi momentul devine amintire…digitala sau de hartie.

Campionat de Ping Pong la Lasting

Campionatul de ping pong a fost un bun prilej de a-mi exersa fotografia in lumina nu tocmai perfecta dar cu obiectivul de a ingheta miscarea. Deja din acest moment ai nevoie de un obiectiv luminos si un aparat care sa focalizeze perfect in lumina mai slaba. Iar in aceasta combinatie rezultatele vor fi spectaculoase. Momente… Citește în continuare Campionat de Ping Pong la Lasting

Oameni @ Lasting, in noile birouri

Lasting s-a mutat in sediul cel nou in Septembrie 2016. Un bun prilej sa surprind atmosfera si sa arat spiritul oamenilor de la Lasting.

Petrecere de Craciun Lasting Software 2016

Craciunul 2016 a fost primul in noul sediu pentru Lasting Software. Am impodobit bradul, am povestit si am premiat castigatorii de la campionatul de ping pong. Am surprins momente calde care astazi sunt amintiri frumoase.  

Petrecere de Craciun 2016 la Sphinx IT

Petrecere de craciun a fost si la Sphinx IT. Aici a venit si Mosu’ si toti au primit cadouri doar dupa ce au spus o pozie mosului 🙂 Unul din ultimele proiecte „trase” cu D90 in conditii de lumina slaba. Pentru petrecerea voastra (cu orice ocazie) folositi cu incredere formularul de contact pentru o oferta… Citește în continuare Petrecere de Craciun 2016 la Sphinx IT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s