Serbari de Craciun

Pentru orice fotgraf perioada de dinainte de Craciun e una aglomerata. Unii amenajeaza un coltisor pentru poze de familie, frumos decorat cu diverse elemente legate de Craciun. Altii (nu se exclud) merg colindand prin casele oamenilor pentru sesiuni foto la domiciliu iar pentru a completa peisajul se mai practica si Serbarile.

La Serbari treaba e destul de rapida, fiecare spune poezii, prinde toti copiii la intrare, prinde tot cadrul (si schimba obiectivul pentru asta), prinde close-up cu fiecare iar daca ai „dat gata” lista aceasta ai timp si de instantanee fotojurnalistice…o grimasa, o soapta, un salut catre parintii din sala. Mie personal acestea mi se par cele mai dragute. Iar apoi mai vine si Mos Craciun. Depinzand de starea lui mai iese un set de imagini dragute.

Ei bine, ce nu se vede e munca din spate, de dupa aceea. Procesarea pozelor e normala insa multiplicarea materialelor e adevaratul test al rabdarii. Un CD cu poze si un DVD cu filmarea, pentru 3 clase inseamna vreo 150 de multiplicari in total, inseamna vreo 75 de carcase de printat, taiat la dimensiune si potrivit. Mai inseamna tiparirea DVD-urilor speciale cu imagini din serbare si apoi lacuirea lor pentru o protectie adaugata. O activitate numai buna pentru zilele lenese dintre Craciun si Revelion.

Galeria foto este mai jos:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s