Hai hui prin Barcelona

Inceputul de Octombrie a adus cu sine si prima mea vizita la Barcelona. Era de fapt o amanare a unei vizite care trebuia sa aiba loc in primavara, dar atunci dragii mei copii au fost darnici cu mine si mi-au dat…varicela.

Participam la o conferinta IT, pe perioada a 2 zile. Stateam 4 zile acolo dar prima si ultima erau dedicate in totalitate transportului. Aveam asadar 2 seri de hoinarit, conferinta se termina la 18:00 in fiecare zi si am profitat de acest lucru. Prima zi acolo am prins greva de la metrou, era la 2 zile dupa referendumul pentru independenta regiunii. Puteti observa si in poze cateva steaguri catalane si „Si” peste tot.

Am mers Hai hui, am luat reperele cele mai cunoscute si in cele 4 zile am mers aproape 80 km pe jos. Cel mai mult mi-a placut linistea portului, asfintitul cald care lumina catargele cu o lumine portocalie. Barcelona in sine e un loc unde aproape orice colt e o ocazie de fotografie. Dar acest proiect este cum am vazut eu Barcelona in cele 2 zile de vizite scurte. (click pe o poza pentru a o vedea in format mai mare)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s