„The Boians” cuceresc rapita!

Georgiana e probabil unul dintre cei mai mari simpatizanti ai mei. Anul trecut am facut poze in cadrul evenimentului Camara cu veselie. Acum ea a fost prima care s-a inscris la sesiunile de inceput. Isi dorea o sesiune simpla cu o cerere la fel de simpla: „vrem poze cu toti 4. Noi nu avem poze cu toti 4, iar eu si Adi nu avem poze impreuna de la casatorie.” Locatia trebuia sa fie una care sa ne permita sa ne desfasuram in voie, sa ne dea spatiu si timp la discretie. Campul de rapita a fost din nou gazda noastra, doar ca alt camp, primul folosit de noi fiind mai putin galben ca si data trecuta.

De unde a aparut si prima problema: albinele. Langa noi era o remorca cu stupi si albinele erau foarte harnice dar si curioase. Aveau ce aveau cu parul si urechile noastre. Dar per total a fost foarte bine, baietii au ascultat sfaturile noastre, parintii s-au bucurat de linistea lanului si galbenul ireal de galben. La final le-am rezervat o surpriza: lanul de rapita e foarte aproape de locul unde mi-a inceput mie pasiunea pentru fotografie. Aici e zona finala de aterizare pentru cursele care vin dinspre vest asadar am prins cursa Lufthansa de Munchen plutind peste noi. E ceva aparte sentimentul acela cand pasarea de fier pluteste deasupra ta elegant dar totusi plina de forta si putere.

Acum Georgiana are in sfarsit o poza cu toti 4 ca sa umple una din ramele ei handmade. Voi la ce folositi ramele Georgianei? Aveti cu ce le umple ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s