E doar un nou inceput

Dar nu e primul. E al doilea blog, am zis ca daca de primul nu ma tin mai bine sa incep inca unul. Glumesc desigur, Aventuri de marketing, povesti de viata ramane activ si va fi folosit pentru a promova si acest site.

Aici insa voi aborda doar tema de fotografie. Ultimele proiecte, va voi cere parerea asupra unor abordari, popularizam evenimente si va invit sa ne vedem si la un suc.

De ce aceasta pagina?

Altul care si-a luat deselereu si se crede mare fotograf!! Primul meu DSLR a fost in 2010, un Nikon D90. De atunci invat si inca voi invata mult si bine. Acum imi pare rau ca nu am facut un curs de arte prin liceu/ facultate. Mi-ar fi placut sa studiez stiintific problema. Nu folosesc aparatul in modul Auto, decat daca e absolut necesar (exact acum se intampla ceva in fata mea si de abia am timp sa imi scot aparatul sa fac o poza). In rest ma joc cu lumini, umbre, studiez fata omului si incerc sa fur cate o privire pe care nu vrei sa o dai 🙂

Am zis initial ca imi adun pozele intr-un loc. Acel loc era picassa…s-a inchis. Am zis apoi ca le pun pe facebook. De acolo au inceput sa vina aprecieri. Pun o cugetare din putzul gandirii si imi vin 15 like-uri. Pun o poza cu un copil/ un chip/ un zambet si am 200. Well…hello. Hai sa mai pun zic.

Intre timp pasiunea pentru fotografie ma facea sa aduc aparatul peste tot, obiectivele s-au inmultit, geanta ce o caram dupa mine a devenit “gentile” si au aparut si niste lumini de studio. Si toti prietenii ma intrebau : Dar de ce nu faci fotografii si pt altii? Eu raspundeam: ca nu simt eu ca e momentul. De felul meu sunt calculat si nu ma arunc sa fac ceva pana cand nu sunt 120% ca pot face acel ceva.

Dar ceea ce am observat este bucuria cu care ne uitam impreuna la pozele din trecut. Din dorinta de a invata am facut poze….multe poze, asadar avem….multe poze. Avem poze cu copiii la prima baie, cum dorm, cum mananca, cum se joaca, cum fac baie cum dorm din nou. Avem poze din concedii, avem poze de afara de cand ne dam cu bicicleta, trotineta. Avem poze cu ei, cu noi, avem ce-i drept putine poze cu mine. Avem cateva sesiuni facute si noi cu alti fotografi. Iar daca as putea sa las un sfat aici sa ramana pentru totdeauna acela e: faceti poze, momentele se uita, trec. Pozele raman!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s